Vi bestilte denne turen for du forlater Storbritannia etter a ha lest Blackjacks fantastiske vurderinger og hva en fantastisk og minneverdig opplevelse det viste seg for a v re. Fra det oyeblikket Claus plukket oss opp, visste vi at vi var i gode hender og var inne for en uforglemmelig tur.

Hva en flott dag med Claus. Claus hentet meg fra hotellet klokka 6.30 for a kjore oss til naturreservatet Nabq. Jeg fikk et valg av ruter skreddersydd til min sykling ferdigheter. Til slutt bestemte vi oss for innlandsruten. Hva en tur. Claus var veldig vennlige, hjelpsomme og en flott guide. Sorg alltid for at turen oppfylte utholdenhetsnivaet mitt. Vi ble fulgt av et stottebil kjort av en lokal Bedouin som hadde vann, verktoy og reservedeler. Orkenen var fantastisk, og dette vil bli en tur jeg aldri vil glemme. Hvis du liker sykling eller bare vil flykte fra hotellet og se noe flott natur, sa vil jeg virkelig anbefale Black Jack-sykler. Takk for en flott dag.

Vi hadde en flott tid pa tur gjennom Nabq nasjonalpark. Claus var veldig imotekommende som en av oss var syk under turen. Hans lokale kunnskap var stor, turen tar deg langs orkenbaner til en ode strand hvorfra du kan se et skipbrudd og deretter videre til en beduinby der du virkelig far se den ekte siden av Bedouin-livet. Takk Claus!

Under mitt opphold i Sharm bestilte jeg fire lop med Claus. Fra forste lop ble jeg hekta! Naturen var fantastisk, kjorer i orkenen er en opplevelse a ikke ga glipp av! Claus er en ekspertguide, og dette viste seg i hans rutevalg, han er en skrift av kunnskap i forhold til Sharm og nasjonalparkene som omgir den. Jeg kan rlig si at jeg l rte sa mye om dette vakre landet fra Claus, mer enn jeg ville ha forvirret. Lopet ble skreddersydd for a passe til mitt tempo, og vi dekket 10 eller sa miles hver dag. Claus b rer dine viktige forsyninger som vann osv. Og er alltid der nar det er nodvendig, men langt nok unna for at du skal kunne nyte ensomheten av a lope pa slike fantastiske steder. Claus samler deg fra ditt hotell i sin klassisk kule buss og utenfor deg! Jeg valgte a gjore tidlig morgen lop og det betydde en samling klokken 5 eller 6, definitivt den beste tiden pa dagen. Claus drar deg tilbake til hotellet ditt etterpa. I forhold til fjellsykkel aspektet syntes syklene jeg observerte moderne og godt vedlikeholdt, ville jeg ikke nole med a anbefale blackjack sykler til noen. Claus er en vis mann i orkenen og en toppball! Respekter fella 🙂

Jeg ma si at jeg var ekstremt imponert av Claus og mountain biking tur i Sharm. Jeg ble samlet inn av Claus rett fra hotellet klokken 7.30 og vi tok veien til naturreservatet Nabq. Pa dette punktet kom vart stottebil drevet av en lokal Bedouin opp med vann, verktoy osv. Og vi var av. Mens jeg var den eneste personen i gruppen og med en rimelig utbredelse, endrer Claus lykkelig tempo, rute etc pa alle evner fra turister som sjelden har kjort en sykkel helt til det britiske triatlonlaget!

Reisende som sa pa Black Jack Bike Day Tours, sa ogsa pa.

Har du v rt i Black Jack Bike Day Tours? Del dine erfaringer!

Eiere: Hva er din side av historien?

Eier eller administrerer denne eiendommen? Gjor krav pa oppforingen gratis for a svare pa vurderinger, oppdater profilen din og mye mer.