Jeg kontaktet produsenten og fylte ut detaljert klageformularen sammen med Pics for muligens a motta noen kompensasjon for darlig ytelse av deres produkt. Det flakket etter bare et par maneder med soknad. De sa at jeg brukte det nar den omgivende omgivelsestemperaturen som var i oktober. De sa at det var under deres krav. De sa de sjekket med v r og sa at jeg var et par grader under hva deres minimumskrav var. Dette er hvordan de wiggled ut av deres garanti. V r oppmerksom pa at dette kan v re et godt produkt, men du kunne ikke bevise det av meg. Dette er ikke et billig produkt.

For mange instruksjoner a folge.

BUNNLINJEN.

Nei, jeg vil ikke anbefale dette til en venn.

rlig LOU.

Aldri noen gang igjen.

Det tok meg 3 dager a sette det ordentlig og innen ett ar er det fading og slitt bort. Forferdelig produkt.

BUNNLINJEN.

Nei, jeg vil ikke anbefale dette til en venn.

Ultra maxx1000.

Jeg legger dette pa i host, pa varen flakket det hele. Samtidig brukte jeg 5gal. Jeg hadde forlatt fra i fjor (billigere slag) og det ser fortsatt bra ut.

BUNNLINJEN.

Nei, jeg vil ikke anbefale dette til en venn.

Ting som er bra om det.

Attraktiv design dekker god holdbar enkel a montere.

Oppkjorselen Utendors.

BUNNLINJEN.

Ja, jeg vil anbefale dette til en venn.

Pine Knoll Shores, NC.

Flaket om 2 maneder.

Jeg har brukt flere produkt merker de siste 20 arene og har aldri hatt en flake, selv etter en hard vinter. Jeg brukte Drive Maxx-selgeren i august, og i oktober ble det flakket av. Min applikasjonsteknikk var uendret, alltid trykkvask og pafor under 70-80 grader temp.

Lett a jobbe med.

BUNNLINJEN.

Nei, jeg vil ikke anbefale dette til en venn.

Kjor-vei Sealer.

Flott produkt – god service.

Enkel a jobbe med God Design Kvalitet Materialer.

Heavy Duty Jobs Nye Homes Patchwork Remodeling.

BUNNLINJEN.

Ja, jeg vil anbefale dette til en venn.

Darlig resultater.

Apnet botte og det hadde v sker sitte pa toppen og faste stoffer pa bunnen. Det tok 15 minutter a rore i den brennende varmen. Jeg var sliten ut for jeg selv matte bruke den. Det var veldig vanskelig a blande det. Selv for en sterk ung mann som er vant til a sette pa over 100 botter pa en dag.

Vanskelig a jobbe med darlig design.

BUNNLINJEN.

Nei, jeg vil ikke anbefale dette til en venn.

Ikke kast bort tid eller penger.

Jeg sokte dette produktet etter a ha kjopt det fra en stor maskinvarebutikk. Jeg leste noen vurderinger som ikke var veldig gunstige, men tenkte at jeg ville prove det uansett. Jeg fulgte soknadsinstruksjonene veldig tett. Etter bare noen maneder skiller produktet seg og beskriver seg til en stovaktig substans. Selskapet nektet a honnor sin garanti. Det sier mye til meg om de som gjor dette. Spar deg selv aggrivasjon og penger, Bo langt borte fra denne selgeren.

Vanskelig a jobbe med darlig design.

BUNNLINJEN.

Nei, jeg vil ikke anbefale dette til en venn.

Petes450se.

Venter pa a se.

Anvendes lett, men fikk ikke dekning som ble oppgitt pa beholderen: matte kjope en ekstra beholder. Venter pa a se hvordan dette produktet holder opp i det nordlige NY-v ret.

Lett a jobbe med.

Mindre dekning enn nevnt.

BUNNLINJEN.

Ja, jeg vil anbefale dette til en venn.

Blanding unodvendig.

Dette produktet er en emulgert gel. Den har en jevn konsistens fra topp til bunn. Med tiden, selv om gelen vil skille seg i forskjellige lag, graver de tyngre bestanddelene til bunnen og v sken til toppen. Det kan ta bare noen fa maneder, sa kjop nytt produkt. Se etter rene lokk uten depresjon. Ikke kjop om varen fordi du vil kjope gjenv rende produkt. Jeg har akkurat fatt litt ny forsendelse og tro pa meg at du ikke ma blande. Blanding er bare ekstra arbeid. Kjop nye ting (rene lokk uten depresjon), fa 7 ar (fortsetter enklere) og fa en Rubbermaid oppkjorsvalse for a fullfore jobben.

Lett a jobbe med.

BUNNLINJEN.

Ja, jeg vil anbefale dette til en venn.

Oppkjorselen fyr.

Irish Valley i Pa.

Blande. Blande. Bland & amp; Pensel ikke squeegee.

Hemmeligheten til denne «store» produktet blandes. Kjop en metallblander ca 18 » i lengde (malingsavdeling) og fest den til en bore med variabel hastighet. Nar du apner selfangeren, blir det i hovedsak en stor gob rett under v sken. Det er her de fleste gjor feilen ved a tro at du ikke trenger a blande – feil!

Enkel a jobbe med God Design Kvalitet Materialer.

Fortell en venn om.

Legg til element til TO-DONE LIST.

For a bruke denne funksjonen ma du v re logget pa kontoen din. Hvis du ikke har en konto, vennligst opprett en konto for a delta.

Returnerende kunder.

Hvis du har handlet med oss for, vennligst skriv inn din e-postadresse og passord.